EMMA HEESTERS: “VEEL ARTIESTEN zeggen dingen over ELKAAR” | MTV Flashback

 • Gepubliceerd op Maand geleden

  MTV NederlandMTV Nederland
  abonnees: 233K

  MTV Best Dutch Act Emma Heesters is niet weg te denken uit de muziekwereld. Samen met host Quinty Misiedjan blikt ze terug op waar het allemaal begon. Als baby zat Emma al achter de piano en ook als puber was ze niet van het podium weg te slaan. Met inmiddels miljoenen abonnees op haar NLblow-kanaal, laat Emma haar stem wereldwijd horen. De muziekindustrie is achter de schermen alleen niet altijd zoals de zangeres had gehoopt. Wat voor invloed heeft dat op haar dagelijks leven? Wat is eigenlijk haar ultieme goal voor de toekomst? En hoe is het om samen te leven met de man uit haar dromen?

  Check hieronder welke onderwerpen aan bod komen:
  00:00 Intro
  1:10 Kleine Emma
  2:00 Inspiratie van ouders
  2:30 NLblow carriere
  3:44 Homevideo Emma
  4:48 Eerste NLblow-video
  6:39 Middelbare schooltijd
  7:49 Eerste bijbaan
  8:21 Achter de schermen van de muziekwereld
  10:04 Vriend Wesley Hoedt
  10:54 Onzekerheden
  11:57 Platencontract in Amerika
  13:07 Outro

  In MTV Flashback nodigt MTV host Quinty Misiedjan elke week een bekende gast uit voor een ‘trip down memory lane’. De Flashback TV zit vol herinneringen en foto’s uit het verleden van de BN’er en Quinty blikt samen met hem/haar terug op het verleden. Waar komt hun talent eigenlijk vandaan en waar is het succes allemaal begonnen? Waar is hij/zij het meest trots op en wat hoopt hij/zij nooit meer mee te maken? Wat zijn hun drivers? Niet alleen het verleden, maar ook plannen voor de toekomst komen aan bod. Ga met ons mee in deze ‘flashback’ en kom achter het indrukwekkende verhaal van artiesten en influencers.

  Abonneer je op ons kanaal: www.youtube.com/c/MTVNederlan...

  MTV is op televisie te zien op:
  Nederland: Ziggo #23, KPN #20
  België: Telenet #19, Proximus #93

  Volg ons ook op:
  Facebook: mtvnl
  Twitter: mtvnl
  Instagram: mtvnl
  Website: www.mtv.nl

Abdon Willems +2
Abdon Willems

Muziek en dansen is de passie van Emma, openhartig en met enthousiasme verteld zij o.a. over haar muzikale YouTube-carrière en het vervog daarvan, over haar vriend en zo ook over de onzekerheden die zij ondervindt. Allemaal dingen die deze leuke 'MTV Flashback' relevant maken om naar te kijken/luisteren. Hetgeen de belangstelling voor Emma maar ook voor MTV-host Quinty alleen maar groter maken !!!

Linda Janssen
Linda Janssen

Leuke meid❤️💯

Guironey +1
Guironey

Leuk om haar zo te horen, mens achter de muziek!

28 dagen geleden
MTV Nederland +3
MTV Nederland

MTV Best Dutch Act Emma Heesters is niet weg te denken uit de muziekwereld. Samen met host Quinty Misiedjan blikt ze terug op waar het allemaal begon. Als baby zat Emma al achter de piano en ook als puber was ze niet van het podium weg te slaan. Met inmiddels miljoenen abonnees op haar YouTube-kanaal, laat Emma haar stem wereldwijd horen. De muziekindustrie is achter de schermen alleen niet altijd zoals de zangeres had gehoopt. Wat voor invloed heeft dat op haar dagelijks leven? Wat is eigenlijk haar ultieme goal voor de toekomst? En hoe is het om samen te leven met de man uit haar dromen?

prana yama
prana yama

lieffie is t

28 dagen geleden
Ooh isg +3
Ooh isg

Ben ik de enige die haar gewoon echt niet kent

Jan Van boxtel +1
Jan Van boxtel

Emma zegt lelijke dingen over maan

Dag geleden