NINA WARINK: “Mensen noemen MIJ weleens een GOLDDIGGER” | MTV Flashback

 • Gepubliceerd op Maand geleden

  MTV NederlandMTV Nederland
  abonnees: 233K

  Deze week is influencer, NLblowr én auteur van haar nieuwe kookboek, Nina Warink, bij Quinty op bezoek in de studio. Nina vertelt onder andere over de liefde die ze voor haar familie, vriend(inn)en en Kelvin voelt en de maak van een documentaire over de ziekte van haar vader. Ze praat daarnaast openhartig over haar al meer dan 10 jaar durende relatie met Kelvin (Kalvijn) en wat online haat de afgelopen jaren met haar heeft gedaan. Daarnaast presenteert ze vol trots haar tweede kookboek ‘Simpel & Sexy’ die ze net heeft uitgebracht.

  0:00 Intro
  01:05 Gezinsleven vroeger
  2:35 Videoboodschap vriendin Hannah
  4:08 Controle freak
  5:50 Brugpieper
  6:32 Kerstuitvoering
  8:35 Oogziekte
  9:28 Documentaire
  10:37 Kookboek ‘Simpel & Sexy’
  13:09 Nina met Kelvin 1 jaar verkering
  15:02 Groningen
  16:08 Hoogtepunt 2021
  16:56 Plannen voor de toekomst
  17:53 Winactie kookboek - Winactie is inmiddels gesloten

  In MTV Flashback nodigt MTV host Quinty Misiedjan elke week een bekende gast uit voor een ‘trip down memory lane’. De Flashback TV zit vol herinneringen en foto’s uit het verleden van de BN’er en Quinty blikt samen met hem/haar terug op het verleden. Waar komt hun talent eigenlijk vandaan en waar is het succes allemaal begonnen? Waar is hij/zij het meest trots op en wat hoopt hij/zij nooit meer mee te maken? Wat zijn hun drivers? Niet alleen het verleden, maar ook plannen voor de toekomst komen aan bod. Ga met ons mee in deze ‘flashback’ en kom achter het indrukwekkende verhaal van artiesten en influencers.

  Abonneer je op ons kanaal: www.youtube.com/c/MTVNederlan...

  MTV is op televisie te zien op:
  Nederland: Ziggo #23, KPN #20
  België: Telenet #19, Proximus #93

  Volg ons ook op:
  Facebook: mtvnl
  Twitter: mtvnl
  Instagram: mtvnl
  Website: www.mtv.nl

MTV Nederland +4
MTV Nederland

Deze week is influencer, YouTuber én auteur van haar nieuwe kookboek, Nina Warink, bij Quinty op bezoek in de studio. Nina vertelt onder andere over de liefde die ze voor haar familie, vriend(inn)en en Kelvin voelt en de maak van een documentaire over de ziekte van haar vader. Ze praat daarnaast openhartig over haar al meer dan 10 jaar durende relatie met Kelvin (Kalvijn) en wat online haat de afgelopen jaren met haar heeft gedaan. Daarnaast presenteert ze vol trots haar tweede kookboek ‘Simpel & Sexy’ die ze net heeft uitgebracht. En leuk voor jou: we geven twee exemplaren weg! Eentje op ons Instagram-kanaal (

28 dagen geleden
Guironey +7
Guironey

Super tof om te horen dat zij zelf haar boek heeft uitgebracht, groot gelijk, al die mensen moeten wat van vinden, zelf doen als het kan, goede zaak!

28 dagen geleden
MarloesvNoord +1
MarloesvNoord

Mijn favoriete recepten zijn risotto met bacon, champignons en ui! 😍 en Aziatische noodles met paksoi, kip en een lekker sausje 😍 Ik houd zelf enorm van koken en volg Nina eigenlijk vooral om haar recepten en de kook stukjes in haar vlogs. Het kookboek van haar winnen, zou ik dan ook super leuk vinden! 😃

21 dag geleden
Renske Worms
Renske Worms

Mijn favoriete gerecht is sissende garnalen uit room! 🍤 Wie weet straks meer inspiratie na het lezen van dit boek! Mijn vader is net als nina ook chef kok, maar ik wil hem graag verrassen door eens gerechten te serveren die hij niét kent!

14 dagen geleden
Robin Scheepers +2
Robin Scheepers

Mijn all time favoriete maaltijd is toch wel een pasta agli e olio met gamba's. Hier kan ik écht bakken van op!

21 dag geleden
Aimy Benjamins
Aimy Benjamins

Mijn lievelingsgerecht is een lekkere risotto! Ik heb het 1e kookboek van Nina vorig jaar gekregen met kerst. Dit jaar zou dit heeeeeel leuk zijn om het 2e boek te mogen winnen 😍

21 dag geleden
Madelon Kriek +1
Madelon Kriek

Mijn lievelingsgerecht is toch echt een lekkere pasta carbonara! Dit geweldige kookboek zou heel goed van pas kunnen komen, want ik ben nu vaak standaard bekende gerechten aan het koken en ben wel toe aan iets nieuws !

28 dagen geleden
Davina Louer
Davina Louer

Mijn lievelingsgerecht is gewoon een simpele risotto met tomatensaus, ei en zwarte olijven, en echte klassieker!!! De inktvispasta klinkt zoooo goed, wil deze echt graag eens proberen!

14 dagen geleden
Judith Bouwman +1
Judith Bouwman

Mijn favoriete gerecht is op dit moment kip uit de oven met veldsla en krieltjes 😍 Aankomende zondag 2e Kerstdag ga ik voor het eerst de kip teriyaki spiesjes uitproberen met mijn familie 😊 ook erg benieuwd naar!

21 dag geleden
Halima Q +1
Halima Q

Ik wil het kookboek graag winnen omdat ik dol ben op koken & zo erg hou van Nina’s receptjes van haar insta & website. En mijn favoriete gerecht is lasagne!

28 dagen geleden
MarijkeYara
MarijkeYara

Heb zowel het eerste als tweede boek en mega blij mee ❤️🏆

14 dagen geleden
Floor den Toonder +1
Floor den Toonder

zo een fijne presentatrice! Doet ze super leuk(:

21 dag geleden
Michelle Iedema
Michelle Iedema

Iets wat ik elke dag zou kunnen eten, en dus mijn favoriete recept, is ‘boem boem bali’😍 Naast dat t leuk klinkt, is t ook echt super lekker, en dan vooral als mijn vader het maakt. Het is eigenlijk gewoon gemarineerde kip, en dat eten we dan met paksoi en rijst (en dan de jus van de kip over de rijst!!!!). Het water loopt me in de mond als ik er aan denk🤤

21 dag geleden
Jana Lambrecht +2
Jana Lambrecht

scampi diabolique.. btw Nina, ik kijk echt naar je op! Wat een topvrouw die op haar eigen benen zo gegroeid is!

28 dagen geleden
Bella de Mol
Bella de Mol

Mijn lievingsgerecht is de visceviche

21 dag geleden
Laura Ashanti
Laura Ashanti

Leuke video ! 🥰 Mijn favoriete gerecht ooit is pasta met brocoli of champignons en Boursin kaas ! 😍🤤

21 dag geleden
kyra milou
kyra milou

mijn favo gerecht is risotto met garnalen, heeeeerlijk! maar die inktvispasta met gamba’s klinken ook top, dus hoe gaaf zou het zijn om deze uit te proberen met he boek ❤️

14 dagen geleden
Charlotte S +2
Charlotte S

Zo succesvol maar toch lekker nuchter, love it! ❤️

28 dagen geleden
Janet van den Berg
Janet van den Berg

Wat leuk! 🔥 Een pasta met vis is mijn favoriete recept! 😍

28 dagen geleden
Mirthe Stuij
Mirthe Stuij

Super leuk! Mijn favo gerecht is toch wel taco’s 🌮 😋

28 dagen geleden